MLL:n Syys- ja Kevätkirppis

Suosittu MLL:n Ylöjärven Yhdistyksen lastentarvikekirpputori toteutetaan kaksi kertaa vuodessa, keväisin ja syksyisin. Tiedotamme kirpputorista yhdistyksen sivuillamme täällä ja Facebookissa. Ilmoittautuminen aukeaa kaksi viikkoa ennen tapahtumaa. Kirpputori järjestetään Kauppakeskus Elon liiketiloissa.

Kirpputorilla myydään ensisijaisesti käytettyjä tai itsetehtyjä tuotteita. Myyntipaikkoja on 60 ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myyntipaikka on MLL:n jäsenille 7€ ja muille 15€. Kirpputorilla jäseniksi liittyneille myyntipaikka on maksuton.

Tule tekemään hyviä kauppoja kirpputoreillemme!

Seuraava MLL:n Kevätkirppis järjestetään kauppakeskus Elossa maaliskuussa. Kirppisilmoittautuminen tapahtuu tähän alle avautuvalla lomakkeella.