Vaihtuva toiminta

Vaihtuva toiminta/tapahtumat

Tällä lomakkeella ilmoittaudutaan vaihtuviin kerhoihin, tapahtumailtoihin ja koulutuksiin, joita yhdistys järjestää mm. Vihriälässä. Tarkemmat tiedot tapahtumaan ilmoittautumisesta löytyy aina tapahtuman tiedoista.

***

Mihin antamiasi yhteystietojasi käytetään? Ilmoittautumislomakkeelle kirjatut tiedot näkyvät valituille paikallisyhdistyksen hallituksen jäsenille. Tietoja käytetään kyseisen tapahtuman organisointiin. Mikäli annat luvan lähettää sähköpostitiedotteita, sähköpostiosoitetietosi tallennetaan rekisteriimme, jota hallinnoi yksi jäsenrekisterimme ylläpitäjä.

*

Toimintaamme osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä. Liiittymällä jäseneksi kuitenkin tuet yhdistyksemme toimintaa ja voit saada alennusta maksullisista tapahtumistamme. Voit liittyä jäseneksi tästä.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.