Vertaisryhmät

PERHEKAHVILAT

 

Vanhan Räikän tiloissa perjantaisin klo 9-11.30

Keltainen puutalo kaupungintalon vieressä, Kuruntie 12


Perhekahvilassa jutustellaan, leikitään ja tavataan toisia vanhempia ja lapsia. Perhekahvilaan saa tulla ja lähteä omien aikataulujen mukaan.

 
Vihriälässä tiistaisin klo 17-19

Vihertävä puutalo terveyskeskuksen vieressä, Mikkolantie 10A  


Perhekahvilassa on hyvin tilaa leikeille, kahvitteluille ja muulle mukavalle puuhalle. Tarjoamme kahvia, mehua sekä pientä purtavaa. Omiakin eväitä pystyy lämmittämään ja syömään paikan päällä. Tervetuloa!

 

Imetystukiryhmä

Imetystukiryhmä kokoontuu aina kerran kuussa keskiviikkoisin Vihriälässä (Mikkolantie 10A) klo 17.30-19:  29.1., 26.2., 25.3., 29.4. ja 27.5. Tapaamisissa keskustellaan osallistujille ajankohtaisista imetysasioista ja tarpeen mukaan vetäjiltä voi toivoa myös erilaisia imetysteemoja. Mukaan ovat tervetulleita niin raskaana olevat kuin pienten lasten vanhemmatkin. Vauvat ovat kunniavieraita, kuten myös isommatkin lapset, mikäli malttia riittää rauhalliseen leikkiin.

Imetysillat toteutetaan yhdessä Imetyksen tuki ry:n kanssa.

Lisätietoja: ylojarvenimetystukiryhmä@gmail.com

 

Liikuntaleikkikoulu

Liikuntaleikkikoulut  on tarkoitettu noin 4-6-vuotiaille tytöille ja pojille.

Tällä hetkellä liikuntaleikkikoulua ei ole käynnissä, mutta uusista ryhmistä voit kysellä: mll.ylojarvi@gmail.com

 

Vaavinkaiset

Vaavinkaiset on noin puolivuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu vertaisryhmä.

Vaavinkaiset sisältävät 8 touhuntäyteistä yhdessäolon hetkeä. Vauvat ja vanhemmat saavat verratonta vertaistukea, leppoisaa loruttelua ja leikkiä vauvan ehdoilla sekä valaisevaa keskustelua vanhempien kesken. Ryhmästä saat iloisia elämyksiä yhdessä toimien sekä tukea omaan rooliisi vanhempana ja kasvattajana.

Osallistumismaksu on 20 euroa, MLL:n jäseniltä 15 euroa.

Tällä hetkellä ei ole käynnissä ryhmää, mutta jos olisit kiinnostunut Vaavinkaisista, ota yhteyttä: mll.ylojarvi@gmail.com

 

Vanha Räikkä
Vihriälä