Vertaisryhmät

PERHEKAHVILAT

 

Perhekioskilla perjantaisin klo 9.30-11.30

Elon kauppakeskus, Elotie 1  


Perhekahvilassa jutustellaan, leikitään ja tavataan toisia vanhempia ja lapsia. Tarjoamme kahvia sekä mehua ja omia eväitään voi lämmitellä ja syödä paikan päällä. Kahvilaan saa tulla ja lähteä omien aikataulujen mukaan.

 
Vihriälässä tiistaisin klo 17.00-19.00

Keltainen puutalo terveyskeskuksen vieressä, Mikkolantie 10 A  


Perhekahvilassa on hyvin tilaa leikeille, kahvitteluille ja muulle mukavalle puuhalle. Tarjoamme kahvia, mehua sekä pientä purtavaa. Omiakin eväitä pystyy lämmittämään ja syömään paikan päällä. Tervetuloa!

 

**Vuonna 2017 perhekahviloissa kävi yhteensä noin 400 aikuista ja noin 550 lasta!  Kahvilat toimivat vapaaehtoisvoimin - niissä kokoonnuttiin viime vuoden aikana yhteensä 77 kertaa!

 

Imetystukiryhmä

Imetystukiryhmä kokoontuu aina kuukauden toisena maanantaina Kauppakeskus Elon perhekioskilla (Elotie 1) klo 17.30-19. Tapaamisissa keskustellaan osallistujille ajankohtaisista imetysasioista ja tarpeen mukaan vetäjiltä voi toivoa myös erilaisia imetysteemoja. Mukaan ovat tervetulleita niin raskaana olevat kuin pienten lasten vanhemmatkin. Vauvat ovat kunniavieraita, kuten myös isommatkin lapset, mikäli malttia riittää rauhalliseen leikkiin.

Imetysillat toteutetaan yhdessä Imetyksen tuki ry:n kanssa.

Lisätietoja: ylojarvenimetystukiryhmä@gmail.com

 

Liikuntaleikkikoulu

Liikuntaleikkikoulut  on tarkoitettu noin 4-6-vuotiaille tytöille ja pojille.

Tällä hetkellä liikuntaleikkikoulut ovat loppuneet, mutta uusista ryhmistä voit kysellä: mll.ylojarvi@gmail.com

Tällä hetkellä ei ole käynnissä ryhmää, mutta jos olisit kiinnostunut vetämään liikuntaleikkikoulua, ota yhteyttä: mll.ylojarvi@gmail.com

 

Vaavinkaiset

Vaavinkaiset on noin puolivuotiaille vauvoille ja heidän vanhemmilleen tarkoitettu vertaisryhmä.

Vaavinkaiset sisältävät 8 touhuntäyteistä yhdessäolon hetkeä. Vauvat ja vanhemmat saavat verratonta vertaistukea, leppoisaa loruttelua ja leikkiä vauvan ehdoilla sekä valaisevaa keskustelua vanhempien kesken. Ryhmästä saat iloisia elämyksiä yhdessä toimien sekä tukea omaan rooliisi vanhempana ja kasvattajana.

Osallistumismaksu on 20 euroa, MLL:n jäseniltä 15 euroa.

Tällä hetkellä ei ole käynnissä ryhmää, mutta jos olisit kiinnostunut Vaavinkaisista, ota yhteyttä: mll.ylojarvi@gmail.com